Vertsforening for landsmøte 2017 er Trondheim Guideforening

NGFs neste landsmøte blir arrangert i Trondheim, 24 – 26. mars 2017. Vertsforeningen gleder seg til å kunne ta i mot kolleger fra hele landet og ønsker dere alle velkommen til trivelige Trøndelag.

Trondheim Landsmøte 2017

Trondheim Guideforening ble etablert i 1971, og er dermed en av de eldste guideforeningene i Norge. Foreningen teller over 40 medlemmer og er et perfekt speil av byen: ganske så internasjonal.

Medlemmene guider på 11 språk - dansk, engelsk, fransk, japansk, italiensk, norsk, russisk, spansk, svensk, tysk, og ungarsk. Trondheimsguidene betjener hurtigrutautfluktene i byen året rundt, i tillegg til cruise, konferanseguiding, sykkelguiding, båtturer, byvandring og markaguiding i Trondheim og omegn. Utenfor byen tar vi turer bl.a. til Røros og Løkken Verk.

Møtebyen Trondheim er et uuttømmelig spennende sted historisk, som vi aldri blir lei av! Under dagens midtby har arkeologene funnet bevis på at området har vært bebodd i over 2400 år – og utgravingene fortsetter. Her er historie koblet til nyskaping, gammel blir ny, både når det gjelder verdens eneste sykkelheis og selveste Nidarosdomen.

Trondheim har vært i en rivende utvikling på flere områder siden landsmøte sist ble arrangert her. Byen har fått både nye hoteller, museer, konsertarenaer, spennende konstruksjoner og kan bemerke seg med landes største universitet NTNU med et fremragende forskningsmiljø rundt seg. Havneområdet Brattøra er blitt modernisert, fått promenade langs Trondheimsfjorden og er nå koblet til resten av byen via flere bruer.

Vi gleder oss til å kunne vise dere den flotte byen vår Nidaros / Trondheim / Tråante!

Hilsen,

TGFs styre og landsmøtekomité Trondheim

TGFs styre og landsmøtekomité Trondheim