Høsthilsen til medlemmene 2015

Høsten er her, skjønt i Ålesund har vi hatt det varmere enn mange dager i juli.
Turistsesongen er over og i år vet jeg at noen merker en skjerpet konkurranse i guidemarkedet.

Høsthilsen 2015

Til NGF-medlemmene!

 

Høsthilsen 2015 Høsten er her, skjønt i Ålesund har vi hatt det varmere enn mange dager i juli. Turistsesongen er over og i år vet jeg at noen merker en skjerpet konkurranse i guidemarkedet. Spesielt våre medlemmer med tysk som arbeidsspråk har fått mindre oppdrag. Dessverre er det vanskelig for NGF å gjøre noe så lenge nye aktører driver lovlig og til og med er medlem i Cruise Norway og andre etablissementer. Hva gjør vi? Vi gir oss ikke! Vi vil levere kvalitet og vi vil jobbe for at kvalitet etterspørres. Det betyr at vi er inne i vår viktigste sesong – fra november til april – for nå er det tid for mer og ny lærdom og oppdatering. Prioriter å gå på de medlemsmøtene som foreningen inviterer til – der får du alltid ny kunnskap. Men ikke glem også å oppdatere deg på det som er basiskunnskap for en guide. 

November Om kort tid vil Harstad sende ut invitasjon og påmelding til Landsmøtet 11. – 13. mars 2016.

Valgkomiteen vil snart sende ut en henvendelse om å komme med navn til nye kandidater til ulike verv. Også medlemmene kan sende inn forslag, men husk at kandidatene må være spurt først. ID-kort Nå haster det med å gi beskjed til kasserer i foreningen din hvis du trenger nytt ID-kort. Frist for felles innsending er 1. desember.

Hva kan DU gjøre? Har du noe på hjertet, så send det til oss så vi kan legge det på sidene våre.

  •  Har du noen fine linker som vi kan legge i en idébank?
  •  Har du guiderelaterte bilder? Vi håper på flere til vårt fotogalleri – husk navn på fotograf og tillatelse fra de som er på bildet.
  •  Finner du noe interessant om guiding, reiseliv, turister eller lignende i lokalavisene så del det med oss.

Vi håper at flere vil bruke nettsidene og følge oss på på facebook Et flott eksempel er Lillehammer Guideforening presentasjon som vi nylig har delt på https://www.facebook.com/ngfmedlem

Ha en fin og lærerik senhøst og vinter! Ålesund 4.11.2015

Kari Leder NGF