Takk Lillehammer Guideforening

Vi takker Lillehammer Guideforening for et fantastisk bra gjennomført arrangement!

11.03.2015

Til Lillehammer Guideforening v/Aud Hulberg Ålesund 11. mars 2015

På vegne av Norges Guideforbund vil jeg få lov til å takke for et svært vellykket Landsmøte i Lillehammer. Det var kjekt at så mange av foreningens medlemmer deltok på de ulike arrangementene. Fagdagen startet med et inspirerende innlegg om Ungdoms-OL 2016 og den viktige bedriften SWIX. Fascinerende omvisning på Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk med to gode omvisere.

Besøket på Mikrobryggeriet ble ekstra hyggelig på grunn av den levende fortelleren som underholdt oss gjennom hele måltidet.

Årsmøte-dagen startet med en hilsen fra en opplagt ordfører og selve Årsmøtet gikk greit, ikke minst takket være en gode møteleder fra Lillehammer GF.

Besøkene på Bjerkebæk og Maihaugen med Lillehammer-malerne ble satt stor pris på av guidene og dette ble en opplevelse ikke minst takket være 2 meget dyktige guider.

Festmiddagen på hotellet var en trivelig stund med meget god mat.

I fint vær ble turen på søndag svært vellykket. Norsk Vegmuseum var en flott stopp og jeg tror at alle var mektig imponert over hvor bra det kan lages til med moderne teknologi. Turen gikk videre til Hafjell Alpinanlegg og Gondol-tur! Det var nok noen som var skeptiske, men alle ble med opp og inntok lunsjen i alpine omgivelser. Bente var en dyktig guide på hele turen.

Vel blåst, Lillehammer Guideforening!

Styret følte at vi og alle guidene ble godt mottatt. Takk for en flott landsmøtehelg!

Med vennlig hilsen NORGES GUIDEFORBUND Kari Steinsvik

Det nye styret i NGF