Nye osloguider klare for oppdrag!

29. mai ble årets nye osloguider hedret av varaordfører Libe Rieber-Mohn i en seremoni i Oslo rådhus. De nye kollegaene våre har bestått eksamen i til sammen ti språk: norsk, fransk, dansk, engelsk, russisk, spansk, japansk, tysk, portugisisk og estisk.

30.05.201508:24 Norges Guideforbund

29. mai ble årets nye osloguider hedret av varaordfører Libe Rieber-Mohn i en seremoni i Oslo rådhus. 18 kandidater besto årets osloguideeksamen, og 16 av dem ser du på bildet her – sammen med Rieber-Mohn (nr. 6 f.h.) og administrerende direktør i VisitOSLO Bente Bratland Holm (nr. 3 f.h.).De nye kollegaene våre har bestått eksamen i til sammen ti språk: norsk, fransk, dansk, engelsk, russisk, spansk, japansk, tysk, portugisisk og estisk.Alle de nye osloguidene blir selvsagt oppfordret til å melde seg inn i Oslo Guideforening St. Hallvard, og de inviteres spesielt til sommerfesten vår på Hovedøya.

Ta godt imot dem!

Norges Guideforbund gratulerer og ønsker dem alle velkommen som medlem!

google map