w

LANDSMØTE I DRAMMEN 9.–11. MARS 2018

Kjære guidevenner!
Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Drammen for tredje gang siden foreningen vår ble etablert, den 8. juni 1994. På årsmøtet i Harstad i 1995 hadde vi en observatør, og fra 1996 var vi innlemmet i Norges Guideforbund. Og i 1998 inviterte vi til Drammen for første gang.

23.09.201709:12 Hilde Normark

Byen vår har gjennomgått store forandringer de siste årene, og det er med stor glede vi ønsker velkommen til Elvebyen Drammen.
    

Vi skal denne gangen bo på ny-oppussede Scandic Ambassadeur Hotel, som ligger rett ved jernbanestasjonen i Drammen. Her har flytoget sin endestasjon. Parkeringsmuligheter i hotellets kjeller og på parkeringsplass like i nærheten. Begge driftes av Europark.
    

Drammen er «bilbyen» i Norge, og ca 75% av alle biler som kommer inn til landet vårt kommer over Drammen Havn. Så på fagdagen fredag skal vi besøke Skur 1, hvor havnesjefen vil fortelle om bilhavna og hva den betyr for byen vår.
  

Drammen Sjømannsforening, som er landets eldste, holder også til i disse lokalene, så det blir anledning til å se spennende skatter fra den gang Drammen var en viktig sjøfartsby.
    

Norges eldste bryggeri, Aass Bryggeri, skal vi besøke fredag kveld.

Lørdagen er viet landsmøtet – men kanskje blir det også tid til litt shopping og museumsbesøk. 

Søndag besøker vi vakre Drammens Teater, hvor vi får hyggelig omvisning og avskjedslunsj.

  
Sett av helgen! 

Mer info, program og påmeldingsskjema vil komme etterhvert.

VELKOMMEN!

Drammen Guideforening

Aass Bryggeri
Aass Bryggeri
Scandic Ambassadeur Drammen
Scandic Ambassadeur Drammen
Drammens teater
Drammens teater

google map